Over ons

Easy does it!

Wij zijn liefhebbers! Liefhebbers van mooie dingen, maar dan op een eerlijke en duidelijke manier. Zo hebben wij eind 2020 EasyCanvas.nl opgezet. Mooie kunst van Nederlandse musea als wanddecoratie aanbieden. Hoge kwaliteit tegen eerlijke prijzen. En dat is enorm succesvol. We konden in korte tijd enorm uitbreiden en ook onze producten verkopen in grote meubelzaken. Door dit succes konden we ook maatschappelijk investeren. Zo hebben we meer dan 45 zorgcentra voorzien van mooie kunst op de muren. En hebben we duizenden bomen kunnen plaatsen op diverse plekken (onetreeplanted.org). Kortom een superstart.

Op basis van dit succes hebben we met EasyFoto de webshop uitgebreid. De vraag naar eigen afbeeldingen op wandcirkels en wandpanelen werd steeds groter. Daarom deze website, specifiek om eigen afbeeldingen te uploaden waarna ons hulpcentrum jouw afbeeldingen verbeterd in contrast/scherpte/belichting en op maat brengt voor een zo mooi mogelijke weergave op jouw gekozen product.

EasyCanvas.nl en EasyFoto.nl staan garant voor kwaliteit en service. Is jouw product niet goed aangekomen, dan krijg je van ons een nieuwe. Is jouw product net niet wat je wenst, dan helpen we jou om de juiste te krijgen. Kortom onze service staat hoog in het vaandel. We staan op dit moment dan ook 9,8 in de reviews! En daar zijn wij trotst op.

Bedankt voor je interesse in EasyFoto, heb je vragen dan horen we die graag. Je kunt ons ook Whatsappen, bellen of een email sturen. We zien jouw bestelling graag tegemoet.

Vriendelijke groet,
Team EasyFoto

Waarom EasyFoto

Gratis verzending NL / BE

Ontvang jouw producten binnen 4 werkdagen in huis

100% tevredenheidsgarantie

Onze producten zijn van premium kwaliteit en recht op gratis retour

Optimale service

Onze klanten beoordelen EasyFoto met een 9,8

Naast EasyFoto hebben we eind 2020 EasyCanvas.nl gelanceerd, met groot succes! We hebben inmiddels niet alleen heel veel klanten blij kunnen maken met onze wanddecoratie voorzien van museumkunst, moderne kunst en oude film/rocksterren. Maar ook bieden wij samen met onze klanten kosteloos kunst op onze producten aan richting de familiekamers van meer dan 45 verzorgingshuizen. Zo kan iedereen ervan genieten! EasyCanvas biedt net zoals EasyFoto hoogwaardig kwaliteit producten en dat met een service beoordeelt met een 9,8. Nieuwsgierig naar onze collecties? Bekijk deze dan op EasyCanvas.nl!